YÜZMEDE NEVA FARKI! FİNALDEYİZ!

13-15 Mayıs tarihlerinde Trabzon ilinde düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı okullararası Yıldızlar Yüzme Yarı Finallerinde okulumuzun bayan yüzme takımı 3. olarak adını Türkiye finallerine yazdırmıştır.
Ayrıca 13-15 Mayıs tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı  okullararası Yıldızlar Yüzme Yarı finallerinde okulumuz öğrencisi Mehmet Ekrem Engin ferdi yarışlarda 50 mt. Kelebek, 50 mt.  Serbest ve 100 mt. Serbestte barajları aşarak, Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.
Öğrencilerimiz  elde ettikleri bu başarılardan dolayı, 27-29 Mayıs tarihlerinde Çorum’da yapılacak Türkiye Finallerinde yarışacaklar.
Başta öğrencilerimizi, ailelerini, antrenörlerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dileriz…

Konuyla İlgili Fotoğraflar

Yüzmede Neva Farkı! Finaldeyiz!